پرویز مشرف هذیان میگوید


07.03.2006 منبع: دباختر آژانس


جنرال مشرف سفسطه میگوید

مصاحبه ای جنرال پرویز مشرف رئیس جمهور نظامی پاکستان ما را به یاد روزهای اخیر ریاست جمهوری جنرال ایوب خان یکی از روسای جمهور نظامی اسبق ان کشور می اندازد که مانند یک کشتی در حال غرق شدن سفسطه های فروان می گفت تا بالاخره از صحنه ای نظامی و سیاسی ان کشور کشیده شد.

جنرال مشرف در مصاحبه ای که با شبکه تلویزیون سی اِن اِن، امریکا انجام داده است، اظهار داشته، که حامدکرزی رئیس جمهور افغانستان از آنچه درکشورش میگذرد بی توجه وبی اطلاع است.

دراین روز هائیکه وضع داخلی پاکستان نهایت متشنج میباشد و مردم بلوچستان علیه رژیم نظامی مشرف مسلحانه قدعلم کرده اند و خواستار حقوق شان میباشند و زور نظامیان پاکستان به آنها نمیرسد، جنرال پرویز مشرف در جست و جوی یک موضوع خارجی و پیدا کردن یک لیدرخارجی میباشد تا توجه ملت پاکستان را عوض زدو خورد های خونین مردم بلوچستان به آن صوب معطوف دارد.

ناکامی سیاست خارجی پاکستان بعداز ختم سفر رئیس جمهور امریکا به حوزه واضح گردیده، از بیانات بوش صریحاً این نتیجه گیری صورت گرفته که امریکا در قرن بیست و یکم به یک همکاری عمیق و همه جانبه با هند آغاز کرده و پرویز مشرف را بیش از یک دیکتاتور نظامی و رژیم وی را به جز از یک رژیم غاصب دیموکراسی نمی شناسد. با عقد هشت موافقتنامه ای عمده با هند، بوش عملاً ثابت کرد که امریکا به حیث قدیم ترین دیموکراسی با هند که بزرگترین دیموکراسی در جهان میباشد، علایق طویل المدت ستراتیژیک دارد. این علایق مطابق به ارزشهای حقوق بشر و دیموکراسی است که باید ازآن به منفعت تامین صلح و احترام به کرامت انسانی استفاده شود.

با درنظر داشت این ملحوظات، باید تفاوتهای بزرگی را که بین حامدکرزی، رئیس جمهور انتخابی مردم افغانستان و جنرال مشرف دیکتاتور پاکستان وجود دارد یاد آرو شویم.

حامدکرزی در چهارونیم سال گذشته، قانون اساسی افغانستان را توسط لویه جرگه تدوین و توشیح نمود اولین انتخابات ازاد ریاست جمهوری را مطابق قانون اساسی دایر کرد، انتخابات شورای ملی کشور را به ثمر رسانید و به حیث یک لیدر رهبری کشور را با دیانت کامل و مطابق عنعنات وشعائرما و احکام شرعیت غرای محمدی پیش میبرد. هروقتیکه مشرف یونیفورم عسکری را از تن کشید و گذاشت انتخابات ازاد صورت بگیرد آنوقت است که احترام جهانی به وی زیاد میشود و زبان خودش شریفانه میگردد.

پرویز مشرف هذیان میگوید

تب سوزان و لرزنده، زمانی تن مشرف را به لرزه درآورد که رئیس جمهورامریکا در هند از آنکشور به عنوان یک کشور بزرگ دیموکراسی یاد کرد.

ناظر ان سیاسی به این عقیده اند که سفر رئیس جمهور امریکا به هند و اظهارات وی لرزه بر اندام پرویز مشرف انداخته و سبب گردید تا هذیان گوید.

تحلیلگران نیک اندیشده اند، زمانیکه رئیس جمهور بوش در هند گفت: « در اینجا ادیان بزرگ ظهور نموده و یک ملیارد تن از افراد مختلفی در آزادی و صلح در کنارهم زیست مینمایند. وقتی کسی در قرن بیست و یک به هند بیاید از گذشته الهام می گیرد و به آینده نگاه میکند»، نگاه به آینده مشرف را می لرزاند، زیرا در پاکستان رئیس جمهور بوش ازمشکلات و تشدید مبارزه علیه تروریزم، نابودی لانه های شرارت گران و از تقویه دیموکراسی در آنکشور سخن گفت.

بدون تردید این اظهارات، مشرف را به هراس انداخته، بحدی لرزاند تا هذیان گوید و دوراز عفت دیپلوماسی ناسجیده سخن گوید و به رئیس جمهور منتخب مردم افغانستان انگشت انتقاد گذاشته، لاقیدانه بگوید که حامدکرزی از آنچه در کشور ش می گذرد بی اطلاع است.

مردم ما میگویند آفتاب به دو انگشت پنهان نمی شود، درهمین راستا افراسیاب ختک تحلیلگر مسایل سیاسی پاکستان پس از مذاکرات بوش با پرویز مشرف در اظهاراتی مشتی دیگری برفرق مشرف کوفته و گفت : با آنچه پرویز مشرف وعده میدهد عملکرده نمی تواند زیرا مخالفینش قوی بوده واز تصامیم وی سرپیچی می کنند. این اظهارات نیز میزان حرارت تن مشرف را بلند برد و وادارش کرد تا لاقیدانه گزافه گویی نموده تا توجه مناب بین المللی را از پاکستان دور سازد و باردیگر مردم پاکستان را فریب دهد. او می کوشد چنان بنماید که در تعهداتش درمبارزه علیه تروریزم صادق است. او تکراراً ازگماشتن هشتاد هزار عسکر در خطوط سرحدی سخن میگوید ولی در پاکستان و هم در افغانستان مردم می پرسند نتایج این اقدام چه بوده است.

دریک همه پرسی که در افغانستان ازسوی یک موسسه امریکایی صورت گرفته است، 66 فیصد مردم سیاست های پاکستان را دربرابر افغانستان دشمنانه توصیف نموده اند.

این حقیقت نشانه ای دیگری از سیاست نادرست زمامداران نظامی پاکستان در قبال افغانستان تلقی میشود. وجود کمپ های تروریستی، مراکز آموزش برای انها در پاکستان و ار سال آنها به افغانستان چه پیامی را در ذهن مردم افغانستان تداعی میکنند، پاسخ روشن است به تعبیر مردم افغانستان، حکومت پاکستان تحمل افغانستان بالنده و با ثبات را ندارد.


پایان

07.03.2006 آژانس خبرى پژواک

تب سوزان و لرزنده، زمانی تن مشرف را به لرزه درآورد که ريیس جمهورامریکا در هند از آنکشور به عنوان کشور بزرگ دموکراسی یاد کرد. ناظران سیاسی به این عقیده اند که سفر ريیس جمهور امریکا به هند و اظهارات وی تب سوزان لرزه را به جان پرویز مشرف آورده و این تب سبب گردیده است تا پرویز مشرف هذیان بگوید.

تحلیلگران نیک اندیشده اند، زمانیکه ريیس جمهور بوش در هند گفت: "در اینجا ادیان بزرگ ظهور نموده و یک ملیارد تن از افراد مختلفی در آزادی و صلح در کنارهم زیست مینمایند. وقتیکه کسی در قرن بیست و یک به هند بیايید از گذشته الهام می گیرد و به آینده نگاه میکند." نگاه به آینده مشرف را لرزاند، زیرا در پاکستان ريیس جمهور بوش به مشکلات و تشدید مبارزه علیه تروریزم، نابودی لانه های شرارتگران و تقویه دموکراسی در آنکشور سخن گفت.


بدون تردید این اظهارات سوزان لرزه برتن لرزان مشرف مستولی ساخت و بحدی او را لرزاند تا هذیان بگوید و دور از عفت دیپلوماسی ناسجیده شده سخن بگوید و به ريیس جمهور منتخب مردم افغانستان انگشت انتقاد بگذارد و لاقیدانه بگوید که حامدکرزی از آنچه در کشورش می گذرد بی اطلاع میباشد.


مردم ما میگویند آفتاب به دو انگشت پنهان نمی شود، درهمین راستا افراسیاب ختک تحلیلگر مسایل سیاسی پاکستان پس از مذاکرات بوش با پرویز مشرف در اظهاراتی پتکی دیگری برفرق مشرف کوفت و گفت: با آنچه پرویز مشرف وعده میدهد عملکرده نمی تواند زیرا مخالفین مشرف قوی هستند و در مقابل تصامیم مشرف سرپیچی می کنند.


این اظهارات نیز میزان حرارت تن مشرف را بلند برد و وادارش کرد تا لاقیدانه بگوید و گزافه گویی نماید و به اینگونه توجه جامعه بین المللی را از پاکستان دور سازد و بار دیگر مردم پاکستان را فریب دهد که گویا او در تعهداتش نسبت به مبارزه علیه تروریزم صادق است و هشتاد هزار عسکر را بخاطر این مسأله در نوار مرزی گماشته است هم در پاکستان و هم در افغانستان مردم می پرسند نتایج این اقدام چه بوده است.


دریک نظر سنجی که در افغانستان ازسوی یک موسسه امریکایی صورت گرفته، 66 فیصد مردم افغانستان نظرات منفی در برابر سیاست های پاکستان در افغانستان ارايه نموده اند. این حقیقت نشانه ای دیگری از سیاست نادرست زمامداران نظامی پاکستان در قبال افغانستان میباشد. وجود کمپ های تروریستی، مراکز آموزش برای آنها در پاکستان و ارسال آنها به افغانستان چه پیامی را در ذهن مردم افغانستان تداعی میکنند ، پاسخ روشن است به تعبیر مردم افغانستان ، حکومت پاکستان تحمل افغانستان بالنده و با ثبات را ندارد.


اعلامیه ولسی جرگه پیرامون اظهارات آقای پرویز مشرف ريیس جمهور جمهوری اسلامی پاکستان


ولسی جرگه در جلسه مورخ 15 حوت 1384 خویش روی اظهارات اخیر محترم جنرال پرویز مشرف که از طریق شبکه تلویزیونی CNN پخش گردیده بحث مفصل نموده و در نتیجه اعلامیه یی را به شرح ذیل صادر نمود:

اظهارات اخیر آقای پرویز مشرف درست در شرایطی صورت میگیرد که دو کشور همسایه افغانستان و پاکستان به تحکیم بیشتر روابط نیاز داشته و هر دو ملت از حکومت های خود آرزومند همکاری و تعاون مزید در مقابله با چالش های که امن و ثبات هر دو کشور را تهدید میکند میباشند. این اظهارات کاملا ً دور از مصالح و منافع هر دو کشور، منطقه و جهان بوده و زمینه را برای سؤ استفاده توطيه گران، تروریستان و تخریب کاران مساعد میسازد. علاوه بر آن، عرف دپلوماتیک در لحن و لحن و اظهاراتی که آقای مشرف بکار برده، رعایت نگردیده که این موضوع میتواند به مثابه مداخله اهانت آمیز در امور داخلی افغانستان پنداشته شود.


ولسی جرگه افغانستان در حالیکه تأسف و نگرانی عمیق خود را به ارتباط این اظهارات غیر مسولانه اعلام میدارد، از آقای پرویز مشرف خواهان است، تا با در نظر داشت همه نورم ها و معیار های همسایگی و بین المللی و با در نظر داشت منافع دور و نزدیک هر دو ملت مسلمان از ارايه چنین اظهارات که از یک سؤ احساسات هموطنان ما را جریحه دار ساخته و از سؤ دیگر دوستی و حسن روابط بین هر دو کشور خدشه دار میسازد، امتناع ورزد.


سخنگوی وزارت خارجه شیوه بیان اظهارات ريیس جمهور پرویز مشرف را بیرون از نورم های دیپلوماتیک خواند


نوید احمد معز سخنگوی وزارت خارجه شیوه بیان اظهارات ريیس جمهور پرویز مشرف را بیرون از نورم های دیپلوماتیک خواتده گفت که افغانستان توقع چنین اظهارات را از ريیس جمهور کشور همسایه اش نداشت. معز تصریح نمود که در مذاکرات سران دو کشور در مورد معلومات استخباراتی تفاهم صورت گرفته بود که این مسأله به مطبوعات داده نشود اما برای اولین بار وزیر داخله پاکستان ازلست افراد مظنون به مطبوعات نامبرد و مقامات استخباراتی پاکستان طوری تصریح داشتند که گویا افغانستان معلومات کهنه و غیر قابل اعتماد را به مقامات آنکشور تسلیم نموده است.


سخنگوی وزارت خارجه با تاکید روی این مسأله گفت: مقامات پاکستان باید بدانند که افغانستان امروز افغانستان دیروز نیست، این کشور اکنون دارای نظام منتخب مردمی بوده و ظرفیت های معین را دارا میباشد . پاکستان باید درمورد تبادل معلومات بین هردو کشور بادید دوستی برخورد می نمود نه دیدی که مناسب دو کشور همسایه نمی باشد. معز تاکید داشت تاهنوز برداشت های منفی مقامات پاکستان در مورد ارگانهای امنیتی کشور مشهود است. و این برداشت ها مسأله ای را در ذهن تداعی میکند که تاهنوز هستند حلقه های که معلومات نادرست را در بلند ترین سطح مقامات پاکستان ارايه میکنند.


پاکستان بارها در مورد حضور طالبان و اعضای القاعده طرفه رفته و وقایع اخیر در میرامشاه صورت گرفته نشان میدهد که پاکستان در مبارزه با تروریزم تا هنوز مکلفیت های زیادی را به عهده دارد .


دراین اظهارات گفته شده که در افغانستان حلقات وجود دارند که روابط افغانستان و پاکستان را تیره میسازند این اظهارات نیز ناشی از برداشت نادرست مقامات پاکستانی د ررابطه افغانستان میباشد ما تاکید داریم که پاکستان از این وهم بیرون شود